9. Byla jsem v tom sama předtím, budu v tom sama i teď.

 





Sluneční paprsky se skrz okna snažily co nejvíc prostoupit do ponuré místnosti a dodat jí potřebné světlo. Hodiny, na protější stěně, ukazovaly půl osmé ráno. Rty se mi samy od sebe zvlnily do lehkého úsměvu. Nový den se probouzel k životu a něco uvnitř mě mi tiše našeptávalo, že dnešek nebude jeden z těch normálních dnů. 

Svůj zrak jsem přesunula na matku a v tu chvíli úsměv spadl z mé tváře. 

Seděla vzpřímeně na vysoké poskytované židli a ruce měla položené v klíně. Na sobě měla jeden ze svých kostýmků a probodávala mě nenávistným pohledem.

Tiše jsem se šla posadit vedle ní tak, abych neodlepila pohled od podlahy a tím ji ještě víc nenaštvala.

Strach najednou koloval celým tělem a já se bála, že už se s mou spřízněnou duší dohodla na trestu, který mě čeká. Včerejší večer se přece nemohl obejít bez následků. A i když jsem si ho nepamatovala červená skvrna, která předtím zdobila mé šaty byla od vína, které jsme měla zakázané. Už to bylo něco, za co mě čekal trest a kdo ví co všechno jsem včera večer ještě udělala. 

Jen co jsem dosedla, matka se ujala slova, jako by to pro ni byl spouštěč.

,,Můžeš mi říct, jak si to představuješ?!" Zasyčela na mě a na důraz svých slov mě silně stiskla v zápěstí, aby si plně získala mou pozornost. Než jsem se, ale stihla přiznat k tomu, že mám včerejší noc v mlze mluvila dál. ,,Máš ty vůbec ponětí o tom, jak si to svým dětinským chováním mohla celé pokazit? Tohle všechno mi může jedním slovem vzít uvědomuješ si to?! Musela bych se vrátit a znovu žít na mizině!" Moje mysl byla ale stále značně zatemněná alkoholem. Pamatovala jsem si jen povyk lidí okolo a vůni, která se mi vryla do paměti.

Muže, jehož tvář jsem si nedokázala vybavit ale jeho hlas ano. Hlas, který mě dokázal paralyzovat na místě a v mém nitru probudit něco, co jsem předtím neznala. Stovky motýlků poletovaly v mém břiše, když se naše kůže dotkla a já toužila po tom zjistit, kdo záhadný je. ,,Posloucháš mě vůbec ty nevděčná-"

Zavrzání dveří mě naštěstí dostalo z téhle nepříjemné situace, i z mých myšlenek. Díky tomu jsem měla čas promyslet si, co jí odpovím. Nemohla jsem jí vysvětlit něco, co jsem já sama potřebovala vysvětlit a děsila se toho, že už o všem ví. Na rozdíl ode mě.

Ve dveřích se objevil Connor. Pamatovala jsem si ho jako Reaganova vrchního lovce ještě z té prezentace, co nám promítala Allysia před plesem. Že by snad on byl mým druhem? To musela být matka určitě nadšená. Chtěla někoho vysoce postaveného a to se jí teď splnilo. 

Své rty jsem donutila se znovu zvlnit do lehkého úsměvu, dokud mi ovšem nespadla brada překvapením.

,,Okamžitě s ní takhle přestaňte mluvit!“ Vyjel na mou matku, zatímco na ni zpoza jeho očí rozzuřeně zíral jeho vlk. Musí to být on, kdo jiný by si na ni dovolil zvýšit hlas než můj druh? 

Svůj pohled potom přemístil na mě a já ho strachy sledovala. Bála jsem se toho co se v dalších minutách s mým životem stane. Rozhodně totiž nevypadal jako někdo, kdo si prvně vše vyslechne a potom učiní rozhodnutí ne naopak.

,,Dobré ráno, madam. Váš druh musel neodkladně vyřídit problémy týkající se smečky. S čímkoliv budete potřebovat pomoct, neváhejte a zeptejte se mě. Tohle je Bethany, hlavní kuchařka, která s Vámi teď vše probere pokud máte čas. " Větu nechal vyznít v místnost . 

,,D-Druh?" Překvapená celou touhle situací jsem zakoktala první jediné slovo, které jsem z jeho mluvení zachytila. 

,,Ano madam, Váš druh. Bohužel musím neodkladně vyřídit problém ve smečce, takže pokud mě omluvíte?" Jen jsem lehce přikývla, protože uvědomnění toho, že on můj druh není a slouží někomu mě usadilo. Najednou jsem nebyla schopná slova.

„Dobrý den, madam. Pán mě požádal, abych vám pomohla s výběrem služebnictva a menu na příští týden. Musíme probrat případné alergie na potraviny." Mírně se uklidnila a s úsměvem mi podala desky. Avšak než je přede mě stihla položil chytla je matka do své ruky.

,,Výborně, konečně nám bude někdo k ruce a alergie nemám. Na oběd bych si dala tažený vývar s domácími nudlemi a zeleninou bez masa! Trhaná kachní prsa s domácím bramborovým knedlíkem a potom dietní medovník, jako zákusek s pravou Brazilskou kávou. Nepokoušejte se mě odbýt nejakou zalévanou břečkou!" Matka spletla ruce nad stolem, povýšenecky zvedla hlavu a složku pohodila zpět k Bethany.

,,Je mi líto, ale mám zařídit služebnictvo pouze pro madam, takže pokud to madam nevidí jinak, tak vy na něj nemáte nárok. Stejně tak je to s obědy, madam zvolí, co se bude jíst a pokud vůbec budete jíst, ne vy." Usadila Bethany mou matku a mile se na mě usmála, jako by právě teď nic na její osobu neřekla.

,,Samozřejmě, že Tatum chce služebnictvo i pro nás že?" Matka si nepřipouštěla její námitky a s pozvednutým obočím se na mě podívala.

Vzpomněla jsem si na svůj slib, který jsem si dala před tím, než jsem nastoupila do limuzíny. Byla jsem v tom sama předtím, budu v tom sama i teď.

,,Řekla bych, že jim jedna dívka k ruce postačí." To byl můj celoživotně první vzdor a já se v mysli musela poplácat po rameni. Nechtěla jsem je nechat úplně bez pomoci, protože je to tu pro ně nové a nikoho tu neznají. A taky, jsem měkká. Nebyla jsem zvyklá jí odporovat ať už se jednalo o cokoliv a už tohle bylo něco co rozhodně nečekala.

,,Jak si přejete, madam." Bethany přikývla a zapsala si nějaké poznámky do papírů, které držela v ruce.

,,Pro každou jedna. Že ano Tatum?" Matka zvedla jedno obočí a já na sucho polkla. Ne, musím být silná, nesmím sebou nechat stále vláčet. Byla jsem v tom sama předtím, budu… .

,,Ano." Kuňkla jsem a sklopila pohled. 

,,A abych nezapomněla, tady je váš telefon. Reaganovo číslo je nastavené v předvolebně. Máte mu zavolat okamžitě, jakmile jej obdržíte. Domluví se s Vámi na podrobnostech. " Bethany mi podávala přes stůl dotykový telefon. Přejela jsem prstem po obrazovce, která se v tu chvíli rozsvítila. 

Zakryla jsem si ústa rukou a doufala, že tím zakryji rudnoucí tváře. Na tapetě byl muž. Urostlý muž, který byl opálený, jako by právě teď přijel z exotické dovolené. Svlečený do půli těla a focen u zrcadle v koupelně přesně v té ložnici, kde jsem se probudila. Svaly měl perfektně vyrýsované a dlouhé tmavě černé vlasy spletené do copu na týlu. Ta fotka vyzařovala sex, sílu a moc, kterou měl nade všemi a teď už i nade mnou.

Jednu polovinu obličeje měl zakrytou telefonem. Byl nádherný. Jinak nádherný než ostatní vlkodlaci. Byl výjimečný už jen tím, jeho tvrdým pohledem, kterého jsem se bála, ale přitom mě k sobě přitahoval, jako magnet. 

Nechtěla jsem ho proti sobě poštvat ještě víc, a tak jsem tedy udělala to, co mi Bethany řekla. Otevřela jsem kontakty a odešla dál od matky, aby nemohla slyšet hovor.

Nesouhlasně na mě zavrtěla hlavou, ale já jsem se rychle otočila a dělala, jako bych ji neviděla. Vytočila jsem jediné číslo v kontaktech.


 

Komentáře

  1. To, jako každý hlavní hrdina musí mít dva metry, vysportovanou postavu a být bez sebemenší chybičky?! Sakra štve mě, jak pořád čtu, jak je všechno dokonalé a bla bla bla... v normálním životě to takhle nechodí tak se vrať nohama na zem! A taky prosím... jen pro mě... přestaň s tím popisováním, nikoho to nezajímá! Je to zbytečné a mě, jakožto čtenáře něco takového spíš odradí...

    S láskou... Tvoje Neznámá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ne nemusí a ani Reagan takový nebude. Ráda, bych ti řekla co bude mít za vadu, ale nechci předbíhat. Baví mě popisování a taky mi přijde, že se potom čtenář víc propojí s příběhem, když danou situaci nebo místnost popíšu. S přáním hezkého zbytku dne a trochy dobré nálady

      @-knihomolka- ❤️

      Vymazat
    2. Hele slečno neznámá pokud ti vadí jací jsou tak to nečti. Nikdo tě k tomu nenutí! Každá holka sní o panu dokonalém, takže pokud o nich čteš v příbězích je to hlavně proto, ale jak to vypadá tak ty sníš maximálně o obtloustlém debilovy, s umaštěnými vlasy a odporným chování k ženě. To jak tady popisuje zajímá dost lidí, že tebe ne? Znovu, tak to nečti. Jestli se snažíš jen ublížit protože ty bys rozhodně nic tak dobrého nenapsala máš smůlu. Knihomolka píše poutavě a skvěle, takže si nech své hnusné komentáře pro sebe, nikoho nezajímají!!! Má tady dost lidí, kteří to milují a ty můžeš jít třeba do prdele! Jak si psala ty, tak s láskou CamillG

      Vymazat
    3. S tím se musí u začínajících autorů počítat. Musí se naučit hromadu věcí. Jak naplánovat příběh, jak vytvořit svět, ve kterém postavy žijí, zvládnout gramatiku. Na reálné postavy prostě dojde až později. Někdy ani to ne. Rozhodně ale nemá smysl někoho urážet za to, že vyjádřil svůj názor. Ano, autorka má ještě dlouhou cestu ke skvělému psaní a příběhům, které zaujmou i náročnější čtenáře. Tak tyhle příběhy prostě nechme lidem, kterým to stačí. I když chápu, je těžké najít příběhy s podobnou tématikou, které stojí za přečtení.

      Vymazat
    4. Ahoj já nikoho neurážela a pokud ano, tak se za to omlouvám. Dělám chyby a mé příběhy nejsou dokonalé, ale své publikum si podle mě najde každý příběh i ten co nemá úplně promyšlený děj dopředu. Dějovou linku vymyšlenou mám, ale občas se v průběhu psaní stane, že mě napadne něco co by se tam hodilo a tak to tam přidám. Pokud by si měla nápady, jak příběh zlepšit ráda si je vyslechnu a pokusím se jich držet.

      Knihomolka

      Vymazat
    5. Knihomolko to nebylo na tebe, nikoho si neurážela, ale oni tebe ano. A nám čtenářům se to nelíbí. Máme tvoje příběhy rádi a určitě bude každý lepší a lepší. Už teď se těším co pro nás ještě vymyslíš 😘😘😘

      Vymazat
    6. CamillG . V původním komentáři žádné urážky nebyly. Za to ve vašem ano. Cituji " Má tady dost lidí, kteří to milují a ty můžeš jít třeba do prdele!" Naprosto chápu, že je autorka původního komentáře už unavená z toho, jak začínající autoři prakticky kopírují jeden druhého a jak neoriginální některé příběhy jsou. Je to její názor, není nutné s ní souhlasit, zároveň však není nutné ji urážet a posílat ji tam, kam slunce nesvítí.

      Vymazat
    7. Že neurážela? Celý ten komentář je urážlivý. V podstatě ji zhazovala a proč? Pro nic. Nelíbí se jí to ať to nečte a neotravuje s tím autorku, kterou to může pak zbytečně trápit. Pro mě to nebyl její názor, jen tímhle chtěla ublížit. Názor by to byl pokud by tam uvedla i jméno, ale to neudělala. Je to jen komentář se zamyšlením ublížit! Klidně pošlu další do prdele a bude mi to fuk. Autorka tady píše dobře poutavě a snaží se předat dál to co miluje. Komu vadí jak píše, ať to nečte a neléčí si tu mindráky. CamillG

      Vymazat
    8. Zajímalo by mě, co má jméno společného s názorem. Já z původního komentáře cítím pouze frustraci nad tím, že autorka komentáře chce číst tento příběh, ale je tak podobný všemu co poslední dobou čte, až jí to frustruje. A naprosto to chápu. Narážím na příběhy které mají potenciál, ale autor je buď nezkušený nebo naprosto neschopný potenciál využít. Osobně souhlasím se vším co autorka komentáře napsala. Mohla to napsat rozumněji? Ano. Byly tam vulgarismy nebo posílání někam? Ne. Jsou lidé, které zbytečný popis pokoje nebo lidí vytáčí, jsou i lidé, které to náramně baví číst. A číst o postavě, která je tak dokonalá až je nereálná mě také nepřijde zajímavé. Za mě trochu naštvanější konstruktivní kritika se kterou se každý autor dřív nebo později setká.

      Vymazat
    9. Jméno má s tím společného hodně. Zvlášť pokud se nestydí za svůj názor. A myslí to vážně ne jen ublížení autora. Pokud by to byla frustrace tak proč nenapíše těm vydávajícím autorům. No jo vlastně, proč by to dělala že? Radši si to vybije na jiných, aby přestali psát úplně. Je na autorovi co napíše, jak to vidí a co chce říct. Postavy jsou takové jaké je vidí autor, představa je však na nás čtenářích. A že jsou dokonalé? No a co! Nepotřebuju číst o reálném chlapovi, těch je kolem mě spousta! Nebo možná jen odpovídáš na svůj úplně první komentář, protože se někdo postavil za autora? Možná ty si neznámá a frustrovaná a jen tady zbytečně otravuješ. Jdi si číst jinam, když se ti to nelíbí a neotravuj. Je to přesně takhle jednoduché. CamillG

      Vymazat
    10. Zajímalo by mě, proč si myslíte, že autorka komentáře svůj komentář nemyslí vážně a chce tím jen urážet autora čistě na podkladu toho, že neudala své jméno. A proč nenapsat vydávajícím autorům? Máte snad na některé kontakt? Docela ráda bych některým vyčetla hlouposti v jejich knihách, nemám ovšem čas ani trpělivost na to, hledat jejich kontakty. A k Vašim oblíbeným perfektním postavám. Nikdo není perfektní a dokonalý, proto je těžké se vžít do takových postav a soucítit s nimi. Proto většina lidí nesnáší číst příběhy o Mary Sue. Je to iritující.
      Ps. Pokud Vám styl psaní a obsah mých komentářů přijde stejný jako prvotní komentář, velice Vás lituji.
      PB

      Vymazat
  2. Toto neni feŕ ,ja sa teším pomaly dva týždne a ono nič 😕

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inak je to veľmi dobré naozaj je to závislosť ❤❤❤

      Vymazat
    2. Promiň je toho teď nějak moc ❤️. To jsem ráda trochu o tomto příběhu začínám pochybovat.

      Vymazat
    3. Nepochybuj, piš, nezahimej se o názor ostatních….je to skvely příběh, jeden z nejlepších co jsem kdy četla, prosím neprestavej

      Vymazat
  3. Omfg velký zlý alfa se fotí jak náctiletá holka. Tak to mě podržte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I velký, zlý alfa je v tomto příběhu "normální" člověk. A podle mě není nic špatného na tom se vyfotit před zrcadlem. Žijeme v době, kterou ovládá internet a ať se podíváš na jakýkoliv účet najde se někdo, kdo se vyfotil u zrcadla. Většinou se fotí sportovci po cvičení, kdy jsou jejich svaly víc vyrýsované a to byl i jeho případ. ❤️ S přáním hezkého dne

      -knihomolka-

      Vymazat
  4. No...nestačím se divit :/ do teď jsem nic nepsala, ale teď se musím ozvat...když se mi něco nelíbí, tak to nečtu a neurážím někoho, kdo si s tím dal práci. A když už chci napsat svůj názor tak slušně.
    Podle mě popisování do knih patří. Sama to dělám taky :) Když má autor v hlavě přesnou vizi jak má prostor nebo osoba vypadat chce, aby to stejně viděl i čtenář.
    A že obávaný alfa je namakaný borec? Jako upřímně....vy byste se báli nějakého vižlete s jebákama na obličeji? :D
    Mě se příběh líbí a těším se na další kapitolu!
    spíš mám problém, že za týden zapomenu co bylo v předchozí kapitole :D ale to je detail ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ❤️ Právě... napsat hlavní postavu, která nemá svaly a nebudí autoritu je těžké. Tím pádem by mohl být Alfa takřka každý.
      Snažím se vydávat kapitoly každý týden a teď se mi celkem dařilo vydávat i dvě ale je to někdy nemožné. Byla jsem nemocná a je toho teď ve škole hodně, ale budu se snažit něco v brzké době vydat. ❤️

      Vymazat
    2. Chápu že napsat něco kloudného za krátkou dobu, když člověk musí fungovat i v běžném životě je velice těžké.
      I tak jsem ráda, že jsem narazila na Tvou tvorbu ❤️
      Vlci jsou jedna z mých oblíbených témat! Sama jsem o nich napsala pár storek :D ❤️

      Vymazat
    3. To máš pravdu. Pokud by si měla čas napsat o tom co by chtělo v tomto příběhu víc rozvést nebo co tam na oplátku chybí budu ráda. ❤️ A pokud sama píšeš ráda se na některý z tvých příběhů podívám

      Vymazat
    4. Když mě něco napadne určitě dám vědět ;) jinak teď jsem ve fázi, kdy se snažím dokončit co nejvíc rozepsaných věcí, protože čekám druhé mimčo a je mi jasné, že to málo času co mám teď, pak bude téměř nulové :D
      Kdyby sis chtěla něco přečíst jsem na Wattpadu Kaysa2 ❤️ budu ráda za každý názor :)

      Vymazat
    5. Tak to gratuluji a určitě se i potom najdou volné minutky na psaní ❤️. Večer kouknu děkuji ❤️

      Vymazat
  5. Žasnu nad tebou! Vážně tvoje příběhy jsou dokonalý! Těším se na další! A nikdy se nenech odradit lidma kteří píšou kritiku;) negativní odezva je vždycky z část velká popularita.😘😄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, budu se snažit, ale teď nic nestíhám nejdřív tak koncem týdne. Všichni učitelé se před prázdninami zbláznili. To máš pravdu, zamrzí mě to ale číst... na oplátku mě to potom ale dohání k lepším výsledkům ❤️

      Vymazat
  6. Mně se příběh líbí a rozhodně mi nepřijde že by vypadal napsaný nezkušeným autorem. Knihomolka má talent a to je prostě fakt. Lidi, kterým se příběh nelíbí ať ho prostě nečtou. Je to úplně jednoduché. Knihomolko, určitě piš dál moc se těším na další kapitoly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji jsem ráda, že se ti mé příběhy líbí. Vím, že to nejsou bestsellery a nečtou to desetitisíce lidí, ale myslím si, že mé knížky si své publikum najdou. Našla jsem jeden hezký citát od Carlos Ruiz Zafón. ❤️

      KAŽDÁ KNIHA MÁ DUŠI - DUŠI TOHO, KDO JI PSAL, A DUŠI TĚCH, KDO JI ČETLI A SNILI S NÍ.

      Vymazat
  7. Fúha také hnusné komentáre som už davno nečitala ,realne to tu pišu deti ktoré nevedia čo zo svojím voľným časom ,realne v každen Fantasy knihe je sexi chlap čital tu do ri*e niekto Sarah j Mass lebo asi nie takže budte ticho a nechajte dievča pisať super pribeh ,možno časom z nej naozaj bude autorka tak sa prosím vas uvedomte a chodte si kúpiť Sarah J mass knihy lebo realne toto je nič oproti tomu čo tam opisuje Mass hej takže nechajte ju nech si tu pekne píše pribehy čím viac bude pisat tým jej to pojde lepsie a vy sa do toho nemáte čo starať 🙂

    OdpovědětVymazat
  8. Realne tu dievča ktorá ma ztoho komplexi lebo niekto nečítal asi Fantasy realne aj zaporáci su sexi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda a které holce se někdy nelíbil takový ten badboy? ❤️

      Vymazat
    2. Vy*er sa na tie nazory je to tvoj príbeh ty si tu tvorca a ked sa to niekomu nepáčk blockniho

      Vymazat
  9. Aspon keby tá kritika mala pointu🙂

    OdpovědětVymazat
  10. Prosiiiiiim! Kdy bude další kapitola? Já si připadám jak psychopat :D každý den kontroluju jestli už vyšla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, snažím se psát, ale nějak mi to nejde a tak jsem si od toho dala chvilku pauzu a opravuji kapitoly ❤️ zatím jsem se ale nedostala dál, jak k té druhé 😂

      Vymazat
    2. Nicméně kontroluj a já slibuji, že v brzké době něco vyjde jen teď potřebuji nabrat "druhý dech" ❤️

      Vymazat
    3. Jasně, chápu ;) už se moooc těším ❤️❤️❤️

      Vymazat
    4. To jsem ráda a slibuji, že se budu snažit něco sesmolit co nejdřív ❤️

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

1. Poznání

17. Nastolení pravidel

15. Sleduješ mě ty nebo tvůj vlk

7. Co všechno může způsobil jeden hrnek kávy...

5. Výčitky svědomí

15. Odloženo!

10. Já vím...

00. Prolog

16. Já vím jak vypadám

19. Obřadní den